Oppdal Spekemat

I dag produseres det alt som finnes av tradisjonell spekemat pluss en del moderne varianter hos Oppdal Spekemat. Vi er godt befestet i Midt Norge, men produktene våre er også å finne i resten av landet.

 

Bakeriet Sprø

SPRØ er et steinovnsbakeri etablert i Oppdal 19. juni 2015. Stikkord er langtidsheving, surdeig, håndverk, steinovn og mye glede. I tillegg til salg av bakevare, serverer vi enkle retter og har et bredt utvalg av kald og varm drikke. Til kaffe bruker vi det beste vi fant: kaffebønner fra JACU som brennes i Ålesund.

 

Oppdal Smak & Behag

I "mathallen" på Oppdal finner du delikatesser fra nærområde og langveisfra. Kjøtt fra lokale råvareprodusenter, egne kjøttprodukter, catering og et stort utvalg i øl.

 

Bortistu Gjestegard

Lene og Lars Ivar lager utsøkt mat,

en fryd for både øyet og ganen. Du

finner alltid vår spesialitet bassturøkt lammelår på menyen, i tillegg til andre fristende retter. Tilbehør til de forskjellige rettene avhenger av sesong og tilgang på råvarene.

 

Bjørkåsen Gård

På Bjørkåsen Gård produseres det kjøtt av Limousin og lam. Dyrene beiter i høyfjellet, hvor det frodige og urte-rike beitet gir kjøttet ekstra god smak.

 

Megarden

Limousin

Megarden ligger i vakre Drivdalen i Oppdal, Sør-Trøndelag. Her har det vært satset på kjøttproduksjon av Limousin siden 2006. 
Kalvene ammer i 6 måneder, og sommeren tilbringes på utmarksbeite i Vinstradalen.

 

Trollheim Nerskogen

Trollheim Nerskogen lager biffkjøtt, burger og tørket kjøtt av Limousin.I tillegg tilbyr de overnatting, gårdsbesøk og servering på gården Svengård på Nerskogen.

 

Styrsvollen Gård

Styrsvollen Gard er et småbruk som ligger midt mellom Dovrefjell og Trollheimen i Oppdal kommune. 

De har drevet bruket siden 2009 og driver med sauehold for kjøtt og ull- produksjon som hovednæring. 

I tillegg til sauene har de Boer Geiter og Frilandsgriser.