Fra hvit jul til Grüne Woche
December 24, 2017
Linda Mai Helmersen Weiseth fra Bortistu Gjestegard, Anders Risli fra IMI Stølen og Carl Otto Christensen fra Rodebak Farmhouse Brewery på Innset stiller på Grüne Woche i 2018. De skal stå på stand gjennom den ti dager lange messen i Berlin. Her har de med seg Fjellmandel fra Oppdal og fenalår fra Oppdal Spekemat i den norske menyen. Rodebak Farmhouse Brewery har med ulike typer øl som skal selges på stand og i baren under IGW. Les mer på Opp.no

Hederlig omtale til Oppdal Smak av Fjell
November 05, 2017
Oppdal Smak av Fjell fikk hederlig omtale under utdelingen av årets Næringspris.
Næringsprisen «Årets Bedrift» skal deles ut til en bedrift med hovedkontor i Oppdal eller Rennebu, og som har en solid og troverdig lokal forankring. Prisen er ingen gründerpris, men juryen skal likevel være oppmerksom på nye initiativ og nyskapning i distriktet. At bedriften kan være en viktig pådriver til å skaffe nye arbeidsplasser i området skal telle ekstra positivt.

Byr på smak av fjell
April 05, 2017
Det startet som et prosjekt med satsing på lokalmat og med å finne ut hvordan deltakerne kunne samarbeide for å få økt lønnsomhet i hele verdikjeden – fra primærprodusent til ferdig vare.
6. april ble Oppdal Smak av Fjell SA stiftet.
En sentral del av satsingen er å styrke kvalitetsopplevelsen av produkter fra Oppdalsregionen.