Oppdal smak av fjell inviterer til lokalmatmarked i Oppdal sentrum fire ganger i året.

September 02, 2018

Oppdal smak av fjell vil styrke oppdalsregionen som matregion, og satser på fire årlige lokalmatmarked i den nye sentrumsgata. Markedene legges til høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie

Vellykket matfestival for Oppdal smak av fjell

August 05, 2018

Mange besøkte Oppdal smak av fjell sin stand under Trøndersk Matfestival, og ordfører og utstillere tror innsatsen vil trekke flere matturister til bygda.

Ny prosjektleder til Oppdal Smak av Fjell

March 20, 2018

Ketil Jacobsen er nå engasjert på fulltid som prosjektleder for Oppdal Smak av Fjell.

Fra hvit jul til Grüne Woche

December 24, 2017

Linda Mai Helmersen Weiseth fra Bortistu Gjestegard, Anders Risli fra IMI Stølen og Carl Otto Christensen fra Rodebak Farmhouse Brewery på Innset stiller på Grüne Woche i 2018. De skal stå på stand gjennom den ti dager lange messen i Berlin. Her har de med seg Fjellmandel fra Oppdal og fenalår fra Oppdal Spekemat i den norske menyen. Rodebak Farmhouse Brewery har med ulike typer øl som skal selges på stand og i baren under IGW. Les mer på Opp.no

Hederlig omtale til Oppdal Smak av Fjell

November 05, 2017

Oppdal Smak av Fjell fikk hederlig omtale under utdelingen av årets Næringspris.

Næringsprisen «Årets Bedrift» skal deles ut til en bedrift med hovedkontor i Oppdal eller Rennebu, og som har en solid og troverdig lokal forankring. Prisen er ingen gründerpris, men juryen skal likevel være oppmerksom på nye initiativ og nyskapning i distriktet. At bedriften kan være en viktig pådriver til å skaffe nye arbeidsplasser i området skal telle ekstra positivt.

Oppdal Smak av fjell på Trøndersk matfestival

August 04, 2017

Følgende produsenter fra Oppdal og Rennebu stilte samlet på Trøndersk matfestival:

Oppdal smak og behag, Oppdal spekemat, Trollheim Nerskogen, Bakeriet Sprø, Jo-Sætra produkter og Rodebak Farmhouse brewery (bryggerifestivalen).

Byr på smak av fjell

April 05, 2017

Det startet som et prosjekt med satsing på lokalmat og med å finne ut hvordan deltakerne kunne samarbeide for å få økt lønnsomhet i hele verdikjeden – fra primærprodusent til ferdig vare.

6. april ble Oppdal Smak av Fjell SA stiftet.

En sentral del av satsingen er å styrke kvalitetsopplevelsen av produkter fra Oppdalsregionen.

Please reload